Unsere Terminplanung und Kontaktaufnahme mit schottischen Tourismus Organisationen und Betrieben läuft auf Hochtouren. Viele Emails bleiben unbeantwortet, einige sagens uns ab, aber jetzt haben wir endlich unsere erste Zusage bekommen. Ein Treffen mit The Scotch Whisky Experience wird ein feucht-fröhlicher Punkt auf unserer Agenda sein und sicherlich ein schmackhafter Spass für uns werden. Die Whisky Führung ist schon für uns gebucht, jetzt muss nur noch ein genauer Termin für ein Gespräch vereinbart werden damit wir einen noch tieferen Einblick in die Welt des Whiskys und des Whiskytourismuses bekommen.
Es ist bis heute nicht sicher, ob die Schotten oder die Iren die Erfinder des Whiskys sind. Einer Legende nach waren es die Kelten, welche als erstes das aqua vitae destillierten. Oder ist es sogar eine noch ältere Technik? Wir sind also einem grossen Mysterium auf der Spur.
Bleibt auf dem Laufenden, um zu erfahren wer unsere weiteren Study Week Partner sein werden.
Our timescheduling and contacting with Scottish tourism organisations and businesses are running on full speed. Many emails stay unanswered, some already rejected us, but now we finally have the first confirmation. A meeting with The Scotch Whisky Experience will be a tipsy appointment on our agenda and will surely be flavourful fun for us. The whisky tour is already booked, now we only need to set an hour for a business meeting where we plan to get an even closer look into the whisky-world and whisky tourism.
It can't be said with certainty whether the Scottish or the Irish were the inventors of whisky. According to a legend, the Celts were the first to distill the aqua vitae. Or is it yet an even older technique? We are tracing a real mystery.
Stay informed in order to know who our further Study Week partners are going to be.
Zitat/Quotation: "The proper drinking
of Scotch whisky is more than indulgence; it is a toast to a civilisation, a
tribute to the continuity of culture, a manifesto of man's determination to use
the resources of nature to refresh mind and body and enjoy to the full the
senses with which he has been endowed" David Daiches, writer and critic in his book
"Scotch Whisky" in 1969
No comments:
Post a Comment